Statsautoriseret Revisor m. Partnerpotentiale

Statsautoriseret revisor med partnerpotentiale

& friends søger for Blicher Revision & Rådgivning, en kompetent Statsaut. Revisor med potentiale til at blive medejer og partner i løbet af en kortere periode. 

 

Har du evnerne til at arbejde selvstændigt med ansvaret for din egen kundeportefølje, samt lysten til at være medbestemmende om beslutningerne i virksomheden? - Så kom med på holdet som statsaut. revisor hos os. 

Vi har et stort fokus på at fastholde et godt, fagligt miljø og giver vores medarbejdere en spændende arbejdsplads fuld af udfordringer og muligheder. Stillingen kan udføres fra afdeling i Silkeborg eller Herning - eller i en kombination heraf. Vores speciale er den type virksomhed, der er mest udbredt i Danmark – nemlig mindre og mellemstore virksomheder. Vores kunder kan forvente, at vi kender og interesserer os for deres virksomhed – og målet er at anvende dette til at være på forkant med værdiskabende rådgivning.

Vi er medlem af FSR-danske revisorer og Kreston. Kreston er et fagligt samarbejde mellem uafhængige statsautoriserede revisorer, og omfatter endvidere en international del, der giver adgang til “lokal” revision og rådgivning i mere end 120 lande. Vores virksomhed har rødder helt tilbage til 1940’erne.

Vi tilbyder

Vi har fokus på et godt balanced worklife – også for de statsautoriserede revisorer.

Som statsautoriseret revisor vil du indtræde i ledelsesgruppen, der træffer beslutningerne om alle virksomhedens forhold, og giver hinanden sparring om faglige udfordringer. Vi har en uformel kultur med en kort afstand fra beslutning til handling.

Vi har en konkurrencedygtig lønpakke, og såfremt du har ønsket og evnerne, giver stillingen mulighed for partnerskab og økonomisk ejerandel i virksomheden med udbytte heraf.

Personprofil

  • Du er i stand til at skabe og vedligeholde gode relationer til kunder, både nye og nuværende
  • Er fagligt velfunderet og sætter kvaliteten i højsædet
  • Er glad for at arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet, men er også en god teamplayer
  • Er god til at kommunikere både internt og eksternt

Er du interesseret og vil vide mere om stillingen og Blicher Revision & Rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte & friends.

Partner Hans Erik Hansen på 4064 4722 eller heh@friends.dk.

Om os

Vi er et uafhængigt og ejerledet revisionsfirma. Vi er 38 medarbejdere. De 4 heraf er statsautoriserede revisorer, mens 7 andre har uddannelsen som registrerede revisorer. Vores ambition er altid at være på forkant fagligt og med værdiskabende løsning.

Læs mere på www.blicher.dk

 

 

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på X Del på LinkedIn Udskriv Tip en ven

Logo:
Teaser: & friends søger for Blicher Revision & Rådgivning, en kompetent og selvstændig statsautoriseret revisor, som har potentiale til at blive partner.
Frist: Når den rette kandidat er fundet
Stillingstype: Fuldtid
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Branche: bank og finans, kontor og økonomi, ledelse og personale
Område: Region Midtjylland
Kontaktperson:
Hans Erik Hansen +45 40 644722 Management Partner